Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Εορταστικές εκδηλώσεις εν αναμονή των Χριστουγέννων - Ενημέρωση για αργίες Χριστουγέννων

Αγαπητοί μας γονείς,

Τα Χριστούγεννα είναι ήδη προ των πυλών και όπως σας ενημερώσαμε στην τελευταία μας ομαδική συνάντηση και αυτή τη χρονιά  θα μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά της προετοιμασίας:
  • Καθημερινά, μέσα στις τάξεις, σας περιμένουμε να μοιραστούμε μνήμες και έθιμα Χριστουγέννων. Σε επικοινωνία με τις νηπιαγωγούς των τάξεων ελάτε να μοιραστείτε με τα παιδιά τις παιδικές σας χριστουγεννιάτικες μνήμες, να φτιάξετε μαζί τους γλυκά και στολίδια, ή απλά να παίξετε, να τραγουδήσετε και να περάσετε όμορφα στο κλίμα των ημερών.
  • Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, στις 16:30 μμ, οργανώνουμε για σας, στο χώρο του νηπιαγωγείου μας καλλιτεχνικά εργαστήρια. Σας περιμένουμε  μαζί με τα παιδιά σας για να φιλοτεχνήσουμε όλοι μαζί με κέφι και έμπνευση χριστουγεννιάτικα στολίδια και μικροδωράκια. Τα καλλιτεχνήματά μας θα πουληθούν στη συνέχεια έναντι συμβολικής τιμής στο παζάρι που θα οργανωθεί από το Σύλλογο Γονέων του Νηπιαγωγείου μας.
  • Παράλληλα, ο Σύλλογος Γονέων του Νηπιαγωγείου μας διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά και μοιράζει στους τυχερούς πάνω από 150 δώρα!

    Η τιμή κάθε λαχνού είναι 1 ευρώ.

    Μέρος των εσόδων μας θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Γλυφάδας.
    Η κλήρωση θα γίνει την ημέρα του παζαριού (Δευτέρα 21/12/15).

Τη Δευτέρα 21/12/15
  • Παζάρι: Θα ανοίξει τις πόρτες της η Χριστουγεννιάτικη αγορά (παζάρι) που θα οργανωθεί από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και θα φιλοξενεί τις μικρές μας δημιουργίες.  Για το λόγο αυτό, η πόρτα θα είναι ανοιχτή από τις 08:00 μέχρι τις 17:30 προκειμένου να μπορέσουν όλοι να έρθουν να ψωνίσουν.
  • Θεατρική παράσταση στο χώρο του Νηπιαγωγείου:  Τα νήπια θα παρακολουθήσουν τη διαδραστική θεατρική παράσταση «Τομ Τιριτόμ ο μικρός τυμπανιστής» από την Αριστέα Κοντραφούρη.
Την Τρίτη 22/12/15
  • Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα νήπια (χωρίς παρουσία γονέων) Τα νήπια θα παρακoλουθήσουν τη θεατρική διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού «ο Άη Βασίλης στη φυλακή», του Ευγένου Τριβιζά. Στο τέλος της αφήγησης θα εμφανιστεί και ο «αληθινός»   Άι Βασίλης (έκπληξη!)  με τα δώρα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Το σχολείο μας θα κλείσει την Τετάρτη 23/12/2015 για τα Χριστούγεννα. Θα ανοίξει πάλι και θα σας περιμένει με τη νέα χρονιά, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα:

καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2016!

Merry Christmas and a Happy New Year

Веселого Рождества и счастливого нового года

Gëzuar Krishtlindjet dhe një vit të lumtur të ri

圣诞快乐,新年快乐!

Maligayang Pasko at isang masaya bagong taon            

                                                                                    Με εκτίμηση / Οι νηπιαγωγοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου