Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Αθλητικές δραστηριότητες

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας οργανώνει, (όπως είχε συζητηθεί στη γενική συνέλευση στις 7/12/2014), αθλητικές δραστηριότητες στο χώρο του σχολείου με χαμηλό κόστος συμμετοχής από τους γονείς, σε συνεργασία με την εταιρεία "Νήπια Εν Δράσει".

Οι αθλητικές δραστηριότητες, όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση θα γίνονται το Σάββατο το πρωί και θα είναι πρόγραμμα παιδαγωγικής γυμναστικής με ασκήσεις και παιχνίδια από διάφορα αθλήματα, και περιλαμβάνει γνωριμία και εξάσκηση των νηπίων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβο κ.α. ώστε να αποκτήσουν μία αρχική αλλά και σφαιρική εικόνα για όλα. Το κόστος μηνιαίως θα ανέρχεται στα 9€ ανά παιδί.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό και για την καλύτερη οργάνωση των ομάδων, παρακαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το πρόγραμμα των αθλητικών πολυδραστηριοτήτων, συμπληρώνοντας την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση το αργότερο μέχρι τις 9/2/2015.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην πρόεδρο του Συλλόγου Ελίνα Τσιρόγκα, τηλ. 6943-727463 και στην αναπλ. Γραμματέα Πόπη Σωτηροπούλου, τηλ 6977-876165.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου