Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Διαδραστικό πρόγραμμα Θεάτρου στην Εκπαίδευση από τη θεατροπαιδαγωγική ομάδα των "Δια-ΔΡΩ-μών"

Αγαπητοί μας γονείς,
 
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 και την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015, στο χώρο του σχολείου μας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το διαδραστικό πρόγραμμα θεάτρου στην εκπαίδευση με τίτλο: "Παρέα με τα 7 κατσικάκια λίγο πριν έρθει ο κακός ο λύκος" από τη θεατροπαιδαγωγική ομάδα "Δια-ΔΡΩ-μές". (http://diadromes-diadromes.blogspot.gr/)

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί στοιχεία από το γνωστό κλασσικό παραμύθι "Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια", αλλά αναπτύσσεται πέρα από την πλοκή του προσπαθώντας να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε τα παιδιά να διερευνήσουν βαθύτερα θέματα που σχετίζονται με την ίδια τη ζωή τους.

Επειδή για το πρόγραμμα απαιτούνται μικρές σε αριθμό ομάδες παιδιών, στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν τα παιδιά ανά τμήμα ως εξής: Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου το κλασσικό τμήμα και το κάτω ολοήμερο και την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου το επάνω ολοήμερο

Το κόστος του προγράμματος είναι 4 ευρώ.

Τα χρήματα θα πρέπει να τα έχουμε συγκεντρώσει το αργότερο μέχρι και την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015.

Η δράση εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα της ημέρας. Τα παιδιά θα προσέλθουν και θα αποχωρήσουν κανονικά, όπως και κάθε μέρα.

Με εκτίμηση,
Οι νηπιαγωγοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου