Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Μαθητικό Καρναβάλι 2020

Αγαπητοί Γονείς,


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Παπαδάκειου Νηπιαγωγείου έχει δηλώσει φέτος συμμετοχή στο Μαθητικό  Καρναβάλι 2020 που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας, την Κυριακή  01 Μαρτίου 2020.

Το φετινό μας θέμα είναι «Χρώματα και Ζωγράφοι» και ο δήμος προσφέρει δωρεάν 25 παιδικές στολές σε κάθε σχολείο/ νηπιαγωγείο. Σε περίπτωση που η συμμετοχή των μαθητών είναι μεγαλύτερη, θα προσπαθήσουμε να συμμετάσχουμε και με ένα επιπλέον θέμα ώστε να προμηθευτούμε και άλλες στολές. Διαφορετικά, η επιλογή των μαθητών, που θα πάρουν στολή, θα πραγματοποιηθεί με διαδικασία κλήρωσης, για την οποία θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωση. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές που δεν θα κληρωθούν, μπορούν να συμμετέχουν φορώντας δικιά τους στολή που να ταιριάζει με το θέμα. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην παρέλαση θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από γονέα. Τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων θα συνοδέψει το πλήρωμα αλλά δεν θα φέρει ευθύνη για την επίβλεψη των συμμετεχόντων παιδιών. 


Τα έξοδα της εκδήλωσης καθώς και οι στολές που παρέχονται θα καλυφθούν από το Δήμο Γλυφάδας. Οι στολές που θα δοθούν θα πρέπει να επιστραφούν σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής υπάρχει ανάλογη χρέωση.

Παρακαλούμε, όσοι θέλετε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση να συμπληρώσετε την Υπεύθυνη Δήλωση (θα παραλάβετε από το σχολείο) και να την παραδώσετε στο εκπαιδευτικό προσωπικό του νηπιαγωγείου μέχρι την Τετάρτη 05/02/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου