Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 2017 - Σεμινάρια Χριστουγεννιάτικης Μαγείας



Ανακοίνωση

Θέμα: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση - «Σεμινάρια Χριστουγεννιάτικης Μαγείας για μικρούς και μεγάλους»


Αγαπητοί μας γονείς & κηδεμόνες,

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017,

Σας προσκαλούμε να περάσουμε μια μέρα όλοι μαζί μεγάλοι και μικροί να διασκεδάσουμε, να παίξουμε και να βρούμε ένα ακόμα νόημα στις γιορτές. Ποιο είναι αυτό; Θα το ανακαλύψουμε όλοι μαζί μέσα από το παιχνίδι και την μαγεία.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
  1. 09:30-10:30 π.μ: Διαδραστική παράσταση με τίτλο:  «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ», από την ομάδα παιχνιδιού «Από το μηδέν στο άπειρο» που θα παρακολουθήσουν τα νήπια.
  2. 10:30 π.μ: Παιχνίδι Γονείς και Παιδιά με την εμψύχωση της ομάδας «Από το μηδέν στο άπειρο». Στο παιχνίδι αυτό θα παίξουμε όλοι μαζί μεγάλοι και μικροί… και μέσα από διάφορες δοκιμασίες θα ανακαλύψουμε τον σάκο του Άγιου Βασίλη με τα δώρα…
Από τις 08:30 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, θα είναι μαζί σας στον προαύλιο χώρο όπου θα υπάρχει μπουφές με κεράσματα και καφέ.
Όλοι οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να παραμείνουν στον χώρο του Νηπιαγωγείου καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής γιορτής όπου θα λειτουργεί και το Χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Επίσης θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά, κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της γιορτής όπου και θα δοθούν ωραία και πλούσια δώρα.
(Μπορείτε να δείτε λίστα όλων των δώρων σε μορφή PDF κάνοντας κλικ εδώ)

Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενες γιορτές και σας περιμένουμε όλους/όλες! 😊


Με εκτίμηση,
  • Οι νηπιαγωγοί
  • Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου