Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Διοργάνωση Αποκριάτικης εκδήλωσης

Αγαπητοί Γονείς,

Ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει Αποκριάτικη εκδήλωση (Καρναβάλι) την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016. 

Στο καρναβάλι θα συμμετέχουν μαθητές σχολείων του Δήμου μας μαζί με τους γονείς τους σε συνεργασία με την Ένωση και τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων του Δήμου καθώς και πολιτιστικοί φορείς.

Τα έξοδα της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένων των στολών των μαθητών που θα συμμετέχουν, θα καλυφθούν από το Δήμο Γλυφάδας. Τις στολές θα τις προμηθευτεί ο Σύλλογος του σχολείου μας από το Δήμο. Ενημερωθήκαμε πως για κάθε σχολείο αντιστοιχούν 25 στολές. Για το λόγο αυτό, αν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις 25, θα γίνει κλήρωση. Οι υπόλοιποι μαθητές θα μπορούν να πάρουν μέρος στην εκδήλωση με μία δική τους στολή παραπλήσια με το θέμα που μας έχουν αναθέσει. Για τα νηπιαγωγεία το θέμα είναι «Χαρούμενοι Πιερότοι».  Τα νηπιαγωγεία θα παρελάσουν πάνω στο τρενάκι του Δήμου, απαραιτήτως με συνοδεία των γονέων ή κηδεμόνων τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην οδό Γούναρη.


Προκειμένου να μας δοθεί η δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης, παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες που επιθυμούν να συμμετέχουν μαζί τα παιδιά τους στην εκδήλωση αυτή, να συμπληρώσουν και υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση που δώθηκε από το σχολείο και να την επιστρέψουν είτε στις δασκάλες είτε στα μέλη του Συλλόγου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Υ.Γ. Σας υπενθυμίζουμε ότι καθημερινά βρίσκονται στο σχολείο μέλη του Συλλόγου για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια χρειαστεί κάποιος γονιός καθώς και για την είσπραξη των ετήσιων συνδρομών ή των συνδρομών δραστηριοτήτων. Στις δύσκολες εποχές που όλοι περνάμε, πέρα από τις διάφορες δράσεις που οργανώνουμε, βασιζόμαστε και στη δικιά σας οικονομική συμβολή, ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε οικονομικά το σχολείο στις διάφορες ανάγκες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου