Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Κουκλοθέατρο

Η προηγούμενη Παρασκευή ήταν μια μέρα αλλιώτικη για τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας!
 
Έτσι κι αλλιώς είναι μια από τις πιο αγαπημένες μέρες της εβδομάδας μιας και ακολουθεί το Σαββατοκύριακο! Πλέον όμως θα είναι από τις αγαπημένες μας και για άλλο λόγο….

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…..Ποιος είναι αυτός; Και τι ήρθε να κάνει πρωί πρωί στο κλασικό;


Είναι ο Φελίνι! Κούκλος και σκηνοθέτης κουκλοπαραστάσεων! Να, σωστά υποθέσατε…. Μας έχει ετοιμάσει παράσταση! Όμως εμείς δε θέλουμε να τη δούμε μόνοι μας! Είμαστε σίγουροι, ότι όλοι μαζί θα περάσουμε ακόμα πιο ωραία!!!

Φτιάξαμε λοιπόν προσκλήσεις για τα παιδιά  των ολοήμερων τμημάτων  και….Πάμε να τους προσκαλέσουμε!Μερικές αλλαγές στην τάξη για να καθίσουμε όλοι και να σε λίγο ήρθαν τα φιλαράκια μας!!!Ο κύριος Αίσωπος περιμένει στο σχολείο της Παραμυθοχώρας τους μαθητές του!  Οι ήρωες των παραμυθιών όμως δε θέλουν να πάνε σχολείο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους!


Εμείς τους βοηθήσαμε να βρουν λύσεις και να διώξουν το άγχος των πρώτων ημερών! Άγχος που λίγο πολύ όλοι περάσαμε τις πρώτες μέρες στο σχολείο! Τελικά όμως  με λίγη βοήθεια από τους φίλους μας  όλα γίνονται πιο εύκολα!

Και ξέρετε κάτι; Ήμασταν τόσο σπουδαίοι θεατές που στο τέλος ο Φελίνι μας υποσχέθηκε πώς σύντομα θα μας ετοιμάσει καινούρια παράσταση!

ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου