Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Εορταστικές εκδηλώσεις εν αναμονή των Χριστουγέννων - Ενημέρωση για αργίες Χριστουγέννων

Αγαπητοί μας γονείς,

Τα Χριστούγεννα είναι ήδη προ των πυλών και όπως σας ενημερώσαμε στην τελευταία μας ομαδική συνάντηση, και αυτή τη χρονιά θα μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά της προετοιμασίας:
  • Καθημερινά, μέσα στις τάξεις, σας περιμένουμε να μοιραστούμε μνήμες και έθιμα Χριστουγέννων. Σε επικοινωνία με τις νηπιαγωγούς των ελάτε να μοιραστείτε με τα παιδιά τις παιδικές σας χριστουγεννιάτικες μνήμες, να φτιάξετε μαζί τους γλυκά και στολίδια, ή απλά να παίξετε, να τραγουδήσετε και να περάσετε όμορφα στο κλίμα των ημερών.
  • Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 16:30 μμ, οργανώνουμε για σας, στο χώρο του νηπιαγωγείου μας καλλιτεχνικά εργαστήρια. Σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας για να φιλοτεχνήσουμε όλοι μαζί με κέφι και έμπνευση χριστουγεννιάτικα στολίδια και μικροδωράκια.
    Τα καλλιτεχνήματά μας θα πουληθούν στη συνέχεια έναντι συμβολικής τιμής στο παζάρι που θα οργανωθεί από το Σύλλογο Γονέων του Νηπιαγωγείου μας.
    Τα έσοδα του παζαριού θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του νηπιαγωγείου μας
  • Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου,
    • Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα νήπια (χωρίς παρουσία γονέων)
    Τα νήπια θα παρακολουθήσουν τη θεατρική διαδραστική παράσταση "ο Αϊ Βασίλης εξαφανίστηκε", ένα διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο δρώμενο από την εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Γεωργία Μπούχλα και τις νηπιαγωγούς. Στο τέλος θα εμφανιστεί και ο "αληθινός" Άι Βασίλης με τα δώρα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
    • Παζάρι
     Θα ανοίξει τις πόρτες της η Χριστουγεννιάτικη αγορά (παζάρι) που θα οργανωθεί από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και θα φιλοξενεί τις μικρές μας δημιουργίες. Για το λόγο αυτό, η πόρτα θα είναι ανοιχτή από τις 8:00 μέχρι τις 16:00 προκειμένου να μπορέσουν όλοι να έρθουν να ψωνίσουν.

Το σχολείο μας θα κλείσει την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 για τα Χριστούγεννα. Θα ανοίξει πάλι και θα σας περιμένει με τη νέα χρονιά, την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Σας ευχόμαστε ολόψυχα
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο 2015! 

Με εκτίμηση,
Οι νηπιαγωγοί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου