Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑγαπητοί γονείς,
                                        
Ο Σύλλογος μας, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Νηπιαγωγείου για τα Χριστούγεννα έχει οργανώσει διάφορες δράσεις με σκοπό τόσο τη συγκέντρωση χρημάτων ώστε να καλυφθούν σοβαρές και σημαντικές ελλείψεις και ανάγκες που έχει το σχολείο σε εκπαιδευτικό υλικό και υποδομές όσο και τη διασκέδαση των παιδιών.

Α) ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ
Η λαχειοφόρος αγορά έχει ξεκινήσει. Η λίστα των δώρων είναι μεγάλη, είναι ανηρτημένη στο blog του Συλλόγου μας (www.papadakeionipiagogeio.blogspot.gr) και εμπλουτίζεται συνεχώς. Σε αυτή τη λίστα υπάρχουν προσφορές τόσο από τοπικές επιχειρήσεις όσο και από επιχειρήσεις γονιών. Σε αυτή την προσπάθεια, είναι καλοδεχούμενη κάθε προσφορά από τους γονείς για την ενίσχυση της Λαχειοφόρου, είτε με τη μορφή δώρου είτε με αγορά λαχνών.

Β) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ BAZAAR
Ο Σύλλογος θα συμμετέχει στη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Νηπιαγωγείου με προσφορές διακοσμητικών, Χριστουγεννιάτικων γλυκών αλλά και διάφορων άλλων αντικειμένων.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε κι εσείς στο παζάρι με οτιδήποτε μπορεί να μην είναι χρήσιμο σε εσάς, αλλά μπορεί να πουληθεί σε κάποιον άλλο που το θεωρεί ταιριαστό όπως στολίδια, γλυκά (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, κέικ), παιδικά παιχνίδια αλλά και διακοσμητικά για το σπίτι κλπ
Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής αλλά και του Bazaar θα λειτουργεί μπουφές με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές για μεγάλους και μικρούς, από χορηγίες τοπικών καταστημάτων.

Γ) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Ο Σύλλογος διαθέτει προς πώληση Χριστουγεννιάτικες κάρτες (οι οποίες είναι ευγενική χορηγία γονέα). Η διάθεση τους θα αρχίσει τη Δευτέρα 15/12/2013 στο Νηπιαγωγείο. Το κόστος είναι 1 €/ 5 κάρτες. Μέλη του συλλόγου θα βρίσκονται για αυτό το λόγο, κάθε πρωί, μεσημέρι και απόγευμα στο σχολείο (τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των παιδιών).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όσοι γονείς ενδιαφέρονται για προσφορά Δώρου για τη Λαχειοφόρο, για αγορά λαχνών, για προσφορά αντικειμένων προς πώληση στο Bazaar ή για αγορά Χριστουγεννιάτικων καρτών μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. στα τηλέφωνα: ΚΟΛΛΙΑ-ΚΑΡΥΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑ:6986-641046, ΤΣΙΡΟΓΚΑ -  ΖΕΡΒΑΚΗ ΕΛΙΝΑ: 6944-425224. (η παράδοση των προσφορών πρέπει να ολοκληρωθεί έως την Τετάρτη 18/12/2013)


                                                                                                       Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

      
Υ.Γ. Σας υπενθυμίζουμε ότι καθημερινά βρίσκονται στο σχολείο μέλη του Συλλόγου για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια χρειαστεί κάποιος γονιός καθώς και για την είσπραξη των ετήσιων συνδρομών. Τις ετήσιες συνδρομές θα έχετε τη δυνατότητα να τις τακτοποιήσετε και τις ημέρες που θα είναι ανοιχτό το bazaar. Στις δύσκολες εποχές που όλοι περνάμε, πέρα από τις διάφορες δράσεις που οργανώνουμε, βασιζόμαστε και στη δικιά σας οικονομική συμβολή, ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε οικονομικά το σχολείο στις διάφορες ανάγκες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου